Thank You Counter Button v. 1.8 is published

Thank You Counter Button v. 1.8

Thank You Counter Button v. 1.8

After long (about a year) silence period we get “Thank You Counter Button” WordPress plugin next version published. Version 1.8 is available now. What’s new in this version:
- CSS classes (thanks_quant_for_post, thanks_total_quant_label, thanks_total_quant_value) were added to sidebar widget. Use it to make your widget more attractive.
- Colon is removed from button caption. So add it manually to the button caption, if you need that.
- ShinePHP.com RSS feed box was removed from the plugin Settings page.
- Sidebar widget data could be filtered by category now. Just select needed category from the dropdown list at the widget configuration form.
- Thanks from custom post types are shown in the widgets now.
- TYCB plugin Settings form is updated (check your settings after version update, just in case they were changed suddenly ;) ).
- TYCB Statistics data tab is moved from Settings page to the separate menu item under Tools menu.
- Button image is changed slightly when you hover mouse on it.
More details about “Thank You Counter Button” WordPress plugin is available here.

Tags:

  • lhrl

    Hello, i have question. When i install this plugin on my wordpress site and everything’s fine, then the button don’t want to work when i click on him, it show me [object object] communicat. I guess it’s something with mysql could u somehow help me ?

  • http://shinephp.com Vladimir Garagulya

    Hi,
    send the link to the page with unworking button here. I will try to check, what’s happening from my side.

  • lhrl
  • http://shinephp.com Vladimir Garagulya

    This link returns “500 Internal Server Error” for unknown reason.
    http://webcomic.skanlacje.pl/wp-content/plugins/thanks-you-counter-button/thankyou-ajax.php
    Please check. I got the similar at one site from aruba.it. That time I resolved that by giving .php file ‘x’ – execution permissions.

  • lhrl

    I tried changing the execution permissions but it’s still not working. I guess it’s serwer’s fault. Well thanks for trying to help.